Özcan Sabancı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Belgegeçer : 0312 273 6373
WEB http://ozcansabanci.meb.k12.tr
Adres : Yunus Emre Mah. Menderes Bulvarı No.2 Sincan/ANKARA
VİZYON : Dünya Türkiye ile Türkiye benimle büyüyecek.
MİSYON : Dünyanın Kültürel,sanayi ve teknoloji gelişimine katkıda bulunan,çağdaş uygarlık düzeyini aşmayı hedefleyen, branşında gerekli donanıma sahip, yüksek öğrenime ve Türkiye’nin çalışma alanlarına kalifiye eleman yetiştirmek.
BAŞARILAR : Oryantiring gençler A -B (Kız Erkek) Türkiye birinciliği yarışmalarında okulumuz genç kızlar A kategorisinde Türkiye 4. İl atletizm yarışmasında öğrencimiz Gamze YILMAZ 800 m Genç Kızlar B kategorisinde 2.37.00 derecesi ile Ankara 2.si
Rehber Öğretmen : 3
Resim Sınıfı : 0
Müzik Sınıfı : 0
Misafirhane : 0
Kütüphane : 1
Hazırlık Sınıfı : 0
Konferans Salonu : 1
Spor Salonu : 1
Öğretim Şekli : Normal Eğitim / Tam Gün - Tam Yıl
Kantin: 1
Yemekhane : 0
Revir : 0
Saatler : 08.30 -16.20
Bağlantı : ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer - Doğalgaz
Pansiyon : PANSİYON YOKTUR
Lojman : Sayısı:0
Servis : YAKIN ÇEVREYE SERVİS İMKANI VARDIR.
Ulaşım : Okulumuza Ulaşım, Bakanlıklardan (Kızılay) 517 veya 521 Nolu, Ulus ya da Sıhhiyeden (Ankara Adliyesi Önü) 517 veya 520 Nolu EGO Ottobüsleri, Aynı noktalardan Özel Halk Otobüsleriyle, Ulus Rüzgarlı Sokaktan Kalkan Sincan Fatih Dolmuşları ile ve Harikalar Diyarı Metro Durağından ulaşılabilmektedir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Fatih Semti, Yunus Emre Mahallesinde, Harikalar Diyarı ve Gençlik Merkezi yakınındadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Sincan Merkez´e 3 Km. Kızılay´a 27 Km. Ulus´a 25 Km. Otogar´a 26 Km. Havaalanı´na 50 Km. Tren Garı´na 24 Km.
Kontenjan Bilgileri : KIZ ÖĞRENCİ
Sportif Etkinlikler : ORYANTRİNG , FUTSAL ,BASKETBOL, VOLEYBOL, BADMİNTON, KARATE
Bilimsel Etkinlikler : TÜBİTAK BİLİM FUARI
Proje Çalışmaları :